Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Βρέθηκε και τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης – Έκλεισαν όλοι οι σταθμοί












του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζει η Αγία Πετρούπολη καθώς πριν από λίγο βρέθηκε και τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός από τις ρωσικές αρχές.
Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror πρόκειται για συσκευή που ανατινάχθηκε και απενεργοποιήθηκε από τις αρχές. Ανακαλύφθηκε στην στάση Ploshchad Vosstaniya
Οι προηγούμενες βόμβες ενεργοποιήθηκαν στους σταθμούς του Institute of Technology και Sennaya Ploshchad αν και άλλες αναφορές τώρα μιλούν για μία μόνο έκρηξη που έλαβε χώρα όταν ο συρμός ήταν ανάμεσα στους δύο σταθμούς.
Δέκα άνθρωποι μέχρι αυτή την στιγμή έχουν καταμετρηθεί ότι σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης
Εκρήξεις σημειώθηκαν σε δύο βαγόνια σε δύο σταθμούς του μετρό, όπως ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Αγίας Πετρούπολης.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ μετέδωσε επικαλούμενο πηγή πως τουλάχιστον μία από τις εκρήξεις οφειλόταν σε μηχανισμό ο οποίος ήταν γεμάτος με σφαιρίδια.
Σύμφωνα με νεώτερο τηλεγράφημα του Ιντερφάξ, έκλεισαν εν τέλει όλοι οι σταθμοί του μετρό της Αγίας Πετρούπολης και όχι μόνο οι τρεις που είχαν κλείσει αρχικά.
Να σημειωθεί ότι η επίθεση έλαβε χώρα σήμερα που ο Ρώσος πρόεδρος επισκέφτηκε την «Βενετία του Βορρά» και προφανώς σκοπίμως επιλέχθηκε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό σημείο.
Ήδη πιθανολογείται ότι επρόκειτο για επίθεση ισλαμιστών



pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου