Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ...10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Η Β.ΚΟΡΕΑ....;

 Αρνείται η Ελλάδα!
Σε μια κίνηση καλής θέλησης προέβη ο πρόεδρος της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un, με την απόφαση του να δεχτεί 10 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Διατεθειμένος ακόμα και να βοηθήσει στο έλλειμμα της Ελλάδας αν επιτύχει μια συνεργασία στο προσφυγικό. Την απόφαση του έκανε γνωστή με τηλεφώνημα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί.
Σοκ προκαλεί το γεγονός της άμεσης άρνησης του Πρωθυπουργού παρ όλες τις διαβεβαιώσεις ότι οι πρόσφυγες θα ενταχθούν κανονικά στο δυναμικό της Βόρειας Κορέας και δεν θα υπάρχει καμία παραβίαση της Συνθήκης της Γενεύης.
Μία τέτοια κίνηση θα εκτόνωνε το προσφυγικό πρόβλημα της Ελλάδας, και θα έδινε σε αυτούς τους ανθρώπους τα εφόδια για μια καινούρια αρχή. Επίσης, μιας και η Βορεια Κορέα ψάχνει εμπορικά ανοίγματα στην Ευρώπη, μια οικονομική συνεργασία θα βοηθούσε πάρα πολύ την Ελληνική οικονομία.Γιατί άραγε αρνήθηκε άμεσα ο Τσίπρας; μήπως γιατί το σχέδιο της παγκόσμιας Ελίτ είναι η ισλαμοποίηση της Ευρώπης; Ο χρόνος θα δείξει!Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Βόρεια Κορέα έχει ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλήν εισοδήματα στην Ασία, αρνητική ανεργία και χρειάζεται εργατικό δυναμικό που πλέον εισάγει από την Ευρώπη με τεράστιους μισθούς. Όταν λοιπόν ένας πρόσφυγας δεν έχει στον ήλιο μοίρα και ζει σε άθλιες συνθήκες, μπορεί ο κ. Τσίπρας να μας εξηγήσει τον λόγο που του αρνείται μια καλύτερη ζωή στην Βόρεια Κορέα;
Ενδεικτικά να επισημάνουμε ότι το ημερομίσθιο του απλού εργάτη στην Βόρεια Κορέα είναι 120$, δηλαδή κοντά στα 100 ευρώ!
Νίκος Χαλεπάς
Δημοσιογράφος / Τουρκολόγος



Πηγή:
deite-to.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου