Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μάριος Γεωργιάδης: Ο «νόστιμος» νέος, γιος του Λεβέντη, που εξελέγη βουλευτής [εικόνες]

leventis-oikogeneia-708.jpg?itok=73bqKGK

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο βουλευτής που εξέλεξε η Ενωση Κεντρώων στην Α” Αθηνών. Τον νεαρό, που βρισκόταν συνεχώς δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη τη βραδιά των εκλογών, τον συνδέουν πολλά με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων… Το νέο της ηλικίας του, το συμπαθητικό παρουσιαστικό του και το άψογο ντύσιμό του, το βράδυ της Κυριακής, έκαναν τον Μάριο Γεωργιάδη, να είναι ένας από τους συνεργάτες εκείνους του Βασίλη Λεβέντη που ξεχώρισαν, εντυπωσίασαν με την καλή έννοια. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν και ότι είχε εκλεγεί βουλευτής και πολύ περισσότερο τη σχέση του με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων. 
marios-g-15.jpg
Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου από τον πρώτο της γάμο. Ενας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, σκιά του εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο προεκλογικό αγώνα που κλήθηκε να δώσει ο πατριός του. Δεν θα μπορούσε να λείπει και από το πλευρό του και τη βραδιά της νίκης, μιας νίκης που είναι και δικής του αφού η Ενωση Κεντρώων πήρε μια έδρα στην Α” Αθηνών και έτσι εκλέγεται βουλευτής.Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την Παρασκευή, εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.
marios-g-7.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο μόνος από τους επτά συγγενείς του Βασίλη Λεβέντη που είχαν τοποθετηθεί στα ψηφοδέλτια. Αγνωστο παραμένει αν, όπως ο κ. Λεβέντης είχε πει πριν μερικές ημέρες απαντώντας σε ερώτηση για την «οικογενειοκρατία» στο κόμμα του, ως συγγενείς του προέδρου, θα παραδώσει σε έξι μήνες την έδρα του υπέρ του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της Α” Αθηνών. 
marios-g-1.jpgmarios-g-3.jpgmarios-g-2.jpg
marios-g-4.jpgmarios-g-5.jpg
marios-g-8.jpgmarios-g-9.jpgmarios-g-10.jpgmarios-g-11.jpgmarios-g-12.jpgmarios-g-13.jpgmarios-g-14.jpgmarios-g-15.jpgmarios-g-16.jpgmarios-g-17.jpgmarios-g-18.jpgmarios-g-20.jpgmarios-g-21.jpgmarios-g-22.jpg0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου