Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ολέθρια απόφαση!

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
Κύριοι "φωστήρες" της Κυβέρνησης.
Αυτή σας η απόφαση να κλείσετε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα είναι ολέθρια. Αυτή σας η απόφαση να φιμώσετε τον τύπο θα αποδειχθεί μοιραία. Τις πρώτες "εξυπνάδες" τις ξεκινήσαν οι ... προκάτοχοί σας και συνεχίσατε εσείς στο διαδίκτυο.
Εκεί προσπαθήσατε να φιμώσετε τα blogs. Με τα δήθεν περί ανωνυμίας προσπαθήσατε, από κοινού, να τα κλείσετε.
Σαν είδατε όμως ότι μεγάλος αριθμός bloggers ήταν δημοσιογράφοι αλλά και αυτοί που δεν ήταν ξεκίνησαν, οι πιο πολλοί, και γράφανε επώνυμα κάνατε πίσω... Σαν είδατε ότι τους bloggers τους στήριξαν μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας και ας ήταν "αποδιοπομπαίοι τράγοι", γιατί δεν ήταν εμπλεκόμενοι, κάνατε πίσω. Σαν είδατε ότι ονόματα όπως ο Κουίκ, ο Χαρδαβέλλας, ο Κωσταντάρας αλλά και πολλοί άλλοι τους είχαν στις εκπομπές τους σε καθημερινή βάση, (βλέπετε δεν είχατε υπολογίσει το skype...) κάνατε πίσω. Σαν είδατε ότι οι bloggers (τουλάχιστον αυτοί που μπόρεσαν) κάναν τα blogs τους sites καταλάβατε ότι θα ήταν άχρηστος ο όποιος νόμος σκεφτόσασταν να περάσετε. Σαν είδατε την τρομερή επισκεψιμότητα που μπορεί να έχει ένα σοβαρό διαδικτυακό μέσο, που τα πιο πολλά έντυπα δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους,  αναβάλατε τον "πόλεμο".
Αναβάλατε τον "πόλεμο".
Αυτός όμως που ξεκινήσατε τώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος...
Αυτός που ξεκινήσατε τώρα θα σας κάνει να "φύγετε νύχτα".
Αυτή σας η απόφαση θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το καζάνι που βράζει.
Αυτή σας η απόφαση θα προκαλέσει κοινωνική επανάσταση.
Τα χαράτσια, τα κουτσουρέματα των μισθών, το κατακρεούργημα των συντάξεων, οι απολύσεις, η ακρίβεια και η κατάργηση κοινωνικών παροχών, αγαθών και υγείας θα την βάλουν μπροστάρη, θα γίνουν καταπέλτης και θα σας γκρεμίσουν από τους "θρόνους" σας.

Αυτή σας η απόφαση να κλείσετε τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα είναι ολέθρια.
Και αν δε την πάρετε πίσω, θα είναι σίγουρα και η τελευταία σας.


 






Τρύφωνας Τιπούρτης.

http://www.epirus-ellas.gr/2013/06/blog-post_4596.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου