Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΆΚΗΣ: Το ΠαΣοΚ δεν είναι κόμμα του λαού...... ΠΑΓΚΑΛΟΣ: “Αν με αναγκάσουν να καταθέσω βιαίως, θα τον “θάψω” τον Άκη”!

20130423-135903.jpg

«Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον “θάψω”», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος, το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΒΗΜΑ FM 99,5.
Ο κ. Πάγκαλος τόνισε στη συνέχεια ότι «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει Πρωθυπουργός της χώρας».

Άκης: Το ΠαΣοΚ δεν είναι κόμμα του λαού.20130423-164051.jpgΜια μέρα μετά την έναρξη της δίκης του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος πετά και νέα τροχιοδεικτική προς την Ιπποκράτους με δήλωσή του από τον Κορυδαλλό. Ο πρώην Υπουργός απαντά σε όσους δεν τον στήριξαν και στο κόμμα που όπως λέει δεν είναι κόμμα του λαού.“Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και «καταδικαστική απόφαση» εις βάρος μου! Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές. Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ.

Επισημαίνω όμως στο μόνο κατ΄ όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ, ότι επί σαράντα χρόνια η ζωή μου ήταν μια διαρκής προσφορά στο ίδιο και στην Ελλάδα. Στην ιστορική συγκρότηση, ενδυνάμωση, στη δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή λειτουργία και δράση του, για να είναι το ΠΑΣΟΚ κόμμα του λαού. Επομένως, δεν παραγράφονται με «δηλώσεις» τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού.”
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου