Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οι αναγνώστες γράφουν …


293767_2393376290509_967213374_n

  ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ- ΑΝΑΡΧΙΑ.
“Το παρόν ΜΠΛΟΚ: “ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ”, απέδειξε ότι ειναι πράγματι ένα ανεξάρτητο Μπλοκ στο οποίο ο καθένας μπορεί την γνώμη του να πει, όπως ο υπογράφων που,  ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,,. Ο καθένας μπορεί την γνώμη του να πει και δεν είναι υποχρεωτικόν από τον άλλο να γίνει δεκτή, αλλά δεν μπορεί να τον αποκλείσει.
Δεν είδα την ανακοίωση των ψευτοαναρχικών, αλλά κάτι άκουσα ότι κάποια παιδαρέλια ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ σήκωσαν “παντιέρα”, κι έκατσα να γράψω  αυτά που γράφω για τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ.Αυτή η ΚΛΙΚΑ δεν είναι αναρχία, παρά αριστεροκρατία κι εξηγώ πιο κάτω  ……… >>>>>>>>>>>

Αναλύω τι είναι μηδενισμός και αναρχία.
Αλλο αναρχία και άλλο τρομοκρατία.
Αλλο αναρχία και άλλο αριστεροτρομοκρατία.
αλλο αναρχία με στόχο κι άλλο τσογλανο…ψευτο…αναρχία.

ΜΗΔΕΝΣΜΟΣ- ΑΝΑΡΧΙΑ.

Ο μηδενσιμός έχει τρία σκέλη, δηλαδή τρείς κύκλους.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ..
ΗΘΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.
ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.

Κατά τα μέχρι τώρα γραφόμενα των διαφόρων συναφέλφων συγγραφέων, αναρχικών και ψευτοαναρχικών και ψευτομηδενιστών, αλλά και αναλυτών, η ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

Η γέννηση της πραγματικής αναρχίας πηγάζει μέσα και πέραν εκ των τριών κλάδων του μηδενισμού.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΧΕΙ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ : Ο πολιτης άτομο δεν παραδέχεται ως έχει το παρόν κοινωνικόν άδικον ελλληνικόν κράτος.

ΗΘΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ: Ο πολίτης άτομο δεν παραδέχεται την ως έχουσα ηθική στην πράξη, παρά το άτομο θα αποφασίσει τι είναι ηθικόν και τι όχι.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΔΕΝΣΜΟΣ: Δεν παραδέχεται το πολιτικόν σύστημα και ειδικά τα πολιτικά κόμματα να έχουν την όλη πηγή εξουσίας.

ΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.

Οι μέχρι τώρα συγγραφείς που αναγνωρίστηκαν σαν αναρχικοί της σκέψης δεν έχουν καμιά σχέση με την αναρχία, διότι η σκέψη τους κινείται εντός της παγκόσμιας χολέρας και πανουκλας, της Οβριο…γερμανο….μαρξιστικής σκέψης με το “όλοι οι άνθρωποι ειναι ίσιοι” και ότι το μόνο πολίτευμα είναι η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ….αλλά άνευ χρόνου….αιωνίως.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Γεια μένα ο ποιο γνήσιος μηδενιστής ήταν ο Γερμανός φιλόσοφος ΦΡΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ , ο πατέρας του μηδενισμού ο οποίος αποκαλεί τον όχλο ΚΟΠΑΔΙ και ότι στόχος του είναι να ανεβεί στην πιο ψηλή κορφή του βουνού κι εκεί αυτός που θα του ζητήσει την βοήθειά του, δεν θα του δώσει το χέρι, γιατί αν τον βοηθήσει να ανεβεί, αυτός θα τον γκρεμίσει.

Θα δώσει το χέρι του σ’ αυτόν που θα ανεβεί μόνος του στο ύψωμα, αλλά αυτός μετά θα φύγει. ΕΠΙΣΗΣ γράφει ότι μπορεί στο διάβα του να συναντήσει έναν τσοπάνο κι ώρες μαζί του να μιλήσει, αλλά όχι με τον μεγάλο εκείνον που το παίζει μεγάλος χωρίς να είναι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Για να γίνει κανείς ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, πρέπει εν πρώτης να είναι πάρα πολύ διαβασμένος, πράγμα αδύνατον για έναν δεκαεφτά ή και 27 χρονών, αλλά και πενήντα ακόμα όταν αυτός κινείται μέσα σε ένα κύκλο κατευθυνόμενο.

Δεν μπορεί να είναι ένας πολίτης σήμερα αναρχικός επειδή είναι κατά το σημερινό κράτος της λεγόμενης δημοκρατίας και ειδικά δεξιάς παράταξης και να θέλει να γκρεμίσει αυτό το κράτος φτιάχνοντας ένα κομμουνιστικό κράτος.

ΑΡΑ τα παιδιά αυτά δεν είναι αναρχικά, αλλά ευρισκόμενα μέσα σε ενα ομιχλώδη κύκλον των Μαρξιστικών ιδεών της δικής τους αναρχίας.

ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ..όταν επώνυμα ζητάς αυτά που ζητάω εγώ και λίγοι άλλοι.

Αναδιοργάνωση του σημερινου μαρξιστικο…χολεριασμένου κομματικού κράτους χτικιό, που ντρόπιασε την πατρίδα μας κάνωντάς την ζητιάνα στα δρόμια της Ευρώπης.
Αναδιοργάνωση σε Ευρ. Πρότυπα και για μένα πρότυπα ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ όπου το εδώ κράτος βλέπει τον απλό πολίτη σαν πολίτη και όχι σαν ποντίκι.

Το σημερινό ελληνικό κράτος κομματικό χτικιό δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του πολίτη και ειδικά των οργανωμένων πολιτικά.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Δεν αναγνωρίζω αυτό το κράτος σαν κοινωνικό κράτος.
Δεν παραδέχομαι καμιά ηθική στην πράξη, ούτε κοινωνική, ούτε πίστης.
Δεν παραδεχομαι τα πολιτικά κόμματα σαν την μοναδική πηγή εξουσίας.

Δηλαδή για να βρω εγώ το δίκιο μου πρέπει να προαποφασίσει αυτός κι αυτοί που στα χέρια τους κρατούν την ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

Να γιατί μου μπλοκάρουν την σελίδα μου και δεν μου επιτρέπουν να κυκλοφορίσουν τα βιβλία μου στην Ελλάδα, γιατι μόνο από τους τίτλους τους τρομάζει μήπως μερικοί νέοι μπουν στον ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.

ΕΔΩ και σαράντα χρόνια δεν μπορώ να βρώ ούτε έναν εκδότη στην ΑΘΗΝΑ, αλλά σήμερα βρήκα όχι έναν, αλλά δύο, αλλά περιμένετε λίγο ακόμα.

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.
Η “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ”.

Αυτά που γράφω εγώ με το όνομά μου εσύ ψευτοανερχικέ τα γράφεις σε κρυφή προκύριξη γιατί φοβάσαι να βάλεις τ’ όνομά σου.
θΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
ΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 500 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ. ΔΙΟΔΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ 7.500 ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Αυτά και πολλά άλλα που γράφω εγώ και τα ζητώ, αυτά να γράψεις και να ζητήσεις ΚΙ ΕΣΥ ψευτοαναρχικέ και μετά να τρομοκρατήσεις τα γίδια της βουλής, όχι τα παιδιά της γειτονιάς.

ΑΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ….

Thanasis Thimiopoulos   (ενας περήφανος Ελληνας μετανάστης  Γερμανίας)

athimiopoulos@hotmail.de 
http://www.bestpress.gr
 CretanPatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου