Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !

Konstantinos Sandras
Εχω καποιους προβληματισμους για τις εκλογες που ερχονται....και ανησυχω ιδιαιτερως για τα παρακατω:
1) Δεν θα διεξαχθούν exit polls ( ετσι φημολογείται)
2) Δεν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2011. Άρα οι εκλογές θα διεξαχθούν με την απογραφή του 2001???? (θα ψηφίσουν και οι πεθαμένοι).
3) Προχωρούν ακάθεκτοι σε Ελληνοποιήσεις της τελευταίας στιγμής
4) Τα μικρά κόμματα δεν θα έχουν εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλα τα εκλογικά κέντρα (βλέπε νοθεία καταμέτρησης ψήφων).
5) Η διαδικασία επιλογής των νομικών που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα διαρκεί κανονικά πάνω από ένα μήνα (για την αντικειμενική πρόσληψή τους). Άρα θα τοποθετηθούν άτομα “εμπιστοσύνης” των δύο μεγάλων κομμάτων.
6) Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί και πάλι από μία ιδιωτική εταιρία, τη Singular. Θα θυμάστε τι έγινε το 2000.…
7) Πού είναι η υπηρεσιακή κυβέρνηση που κατά το Σύνταγμα πρέπει να μας οδηγήσει σε εκλογές; Όλος ο μηχανισμός του Υπουργείου εσωτερικών είναι στα χέρια της (πρώην) κυβέρνησης = θα γίνει το μαγείρεμα ώστε να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία….! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ! Εσείς που σας γνωρίζουν καλά σε όποιον αντιμνημονιακό χώρο, ζητήστε να μπείτε κομματικός αντιπρόσωπος του κόμματος-κινήματος σας. Αν υπερασπίζεστε την πραγματική Δημοκρατία και έχετε ήθος και τιμή παίξτε τον ρόλο του κομματικού αντιπροσώπου όλων των αντιμνημονιακών ανεξαιρέτως, υπερασπίστε τους ψήφους συναφών κομμάτων και κινημάτων. Το ένα χέρι νίβει το άλλο .....                       https://www.facebook.com/groups/215898518442137/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου