Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Δίχως τέλος ο εξευτελισμός τους

Έχουμε και λέμε. Υποτίθεται ότι παραδώσαμε τη Μακεδονία και οσονούπω τη Βόρεια Ήπειρο και δεχθήκαμε να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών με αντάλλαγμα την έξοδο από τα Μνημόνια.
Ο Τσίπρας έβαλε την περίφημη γραβάτα, πήγε στο Ζάππειο για να πανηγυρίσει τη νέα συνθηκολόγηση και οι χαχόλοι έμειναν με την ιδέα ότι επιτέλους απαλλαγήκαμε από τους τοκογλύφους που τα τελευταία οχτώ χρόνια μας πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.
Κι εκεί που όλα κυλούσαν γαλήνια και χαρωπά στο περήφανο αριστερό προτεκτοράτο, με τον λαοπρόβλητο να προβαίνει σε δήθεν μονομερείς ενέργειες όπως το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά, αίφνης οι Γερμαναράδες του έκοψαν το βήχα.
Με ένα άνευ προηγουμένου ράπισμα εξευτελισμού του διαμήνυσαν να κόψει τις μαγκιές, ξεκαθαρίζοντάς του ότι η Ελλάδα είναι δεμένη στο γερμανικό άρμα και θα πρέπει να παίρνει έγκριση ακόμη και για να αναπνεύσει.
Κι εκεί που ο λαοπλάνος ανέμενε τα 15 δισ. για να φουσκώσει το «ματωμένο μαξιλαράκι» και να μοιράσει μέρος τους στους σανοφάγους μπας και τον ξαναψηφίσουν, τρέχει τώρα μαζί με τον ακομβίωτο να βρουν ισοδύναμα 28 εκατομμυρίων ευρώ ως αντιστάθμισμα για την παράταση της αναστολής του ΦΠΑ στα πέντε νησιά που βουλιάζουν από μετανάστες, για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη δόση.
Πρόκειται για νέα καραμπινάτη απάτη κατά των Ελλήνων.
Με μια μόνο κίνηση από τα κοράκια το αφήγημα της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.
Αιδώς Αργείοι!!!
Ξεπουλήσατε τα πάντα, μικρύνατε την Ελλάδα μόνο και μόνο για να κρατήσετε την καρέκλα της εξουσίας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Βέβαια ο νέος διασυρμός τους δεν ιδρώνει καν το αυτάκι τους, και θα επιχειρήσουν να τον αποσοβήσουν μέσω της αγαπημένης τους σπέκουλας.
Τυχαίος νομίζετε ότι είναι ο... πόλεμος κατασκόπων που έσκασε μόλις χθες ή η νέα λάσπη στον ανεμιστήρα που ετοιμάζονται να ρίξουν κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, όπως πληροφορούμαστε;
Τζάμπα ο κόπος όμως. Πλέον τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.
Είναι ζήτημα χρόνου να τους γυρίσουν μπούμερανγκ κι αυτές οι προβοκάτσιες.
Το γράψαμε κι αλλού. Ας αφήσουν τις απεγνωσμένες προσπάθειες αποπροσανατολισμού του λαού για να υφαρπάξουν πάλι την ψήφο του, κι ας κοιτάξουν να δουν πως θα απολογηθούν για τα εγκλήματά τους όταν τους κάτσουν στο σκαμνί ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς αυταπάτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου