Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

.ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ! Απίστευτο μήνυμα Βίλντερς στην Τουρκία....


Ο ακροδεξιός ηγέτης της Ολλανδίας, Γκέερτ Βίλντερς, είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με τίτλο «ένα μήνυμα για τους Τούρκους».
Στο βίντεο ο ηγέτης του κόμματος «Partij voor de
Vrijheid» (Κόμμα για την Ελευθερία) απευθύνει ένα αυστηρό μήνυμα προς τους Τούρκους πολίτες λέγοντας ότι η χώρα τους δεν ανήκει στην Ευρώπη και ούτε θα γίνει ποτέ μέρος της.Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από το ξέσπασμα της ολλανδο-τουρκικής διπλωματικής κρίσης τα τελευταία 24ωρα.Ο Γκέερτ Βίλντερς αναφέρει στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο μιλάει αγγλικά:
«Σήμερα έχω ένα μήνυμα για τους Τούρκους.
Η κυβέρνησή σας σάς κοροϊδεύει αφήνοντάς σας να πιστεύετε ότι μια ημέρα θα γίνεται μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λοιπόν, ξεχάστε το!Δεν είστε Ευρωπαίοι και ποτέ δεν θα γίνετε.Ένα Ισλαμικό Κράτος όπως η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη.
Όλες οι αξίες της Ευρώπης, όπως η ελευθερία, δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα είναι ασυμβίβαστα με το Ισλάμ.Ούτε θέλουμε ελεύθερη βίζα για τους Τούρκους να ταξιδεύουν στην Ευρώπη.Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που συμφωνούν με αυτό θα καταψηφιστούν και θα χάσουν την εξουσία από τους λαούς τους.Η Τουρκία ψήφισε τον Ερντογάν.
Έναν επικίνδυνο ισλαμιστή που υψώνει το λάβαρο του Ισλάμ.
Δεν θέλουμε περισσότερο αλλά λιγότερο Ισλάμ.Για αυτό Τουρκία μείνε μακριά μας.
Δεν είσαι καλοδεχούμενη εδώ».Πηγή:
apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου