Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

.Συνεχίζεις να προκαλείς, κ. ‘’Πρόεδρε’’!!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την ημέρα που ικέτευες τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ να λυπηθεί τη χώρα ‘’σου’’ και να βάλει το χεράκι του μην τύχει και της συμβεί κανένα κακό και... ξεφύγει από την τανάλια των banksters!
Αντί, με το πέρασμα των μηνών, να αναλογιστείς τι έκανες και - εν αιδώ – να σιωπήσεις, έσπευσες περιχαρής να υποδεχθείς μετά Βαΐων και κλάδων τον οικονομικό ύπατο της συγκλήτου των Βρυξελλών!  Ως εδώ θα έκανα τα στραβά μάτια, καθ`όσον στους κύκλους σας είθισται να πλεονάζει ο θεατρινισμός, οι ρεβεράντζες και οι φανφάρες!

Πολλές φορές ανταλλάσσετε και δώρα μεταξύ σας (πληρωμένα από τη δυστυχούσα πλέμπα)!

Ακριβώς εδώ κάνατε το δεύτερο τραγικό ατόπημα, κ. ‘’Πρόεδρε’’!  
Υποδεχτήκατε τον κ. Μοσκοβισί, αλλά δεν αρκεστήκατε σε ρεβεράντζες και φανφάρες!
Του είπατε... «Σας απονέμω το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος του Φοίνικα! Ως επίτροπος έχετε συμβάλει τα μέγιστα για την υπεράσπιση της ενότητας της ΕΕ και του σκληρού πυρήνα της(....). Ασκείτε, λοιπόν, στον ανώτατο βαθμό τα καθήκοντά σας»!
Μπράβο σας και ξαναμπράβο σας !
Αφού ο κύριος αυτός είναι από τους... πιο σημαντικούς παράγοντες που έδωσαν χέρι βοήθειας στο σκληρό πυρήνα της ΕΕ, αυτόν τον πυρήνα δηλ. που είναι υπεύθυνος για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, τότε του αξίζουν δώρα και τιμές!
Ακριβώς εδώ αρχίζουν οι... διαφορές μας!
Γιατί, υποτίθεται –ξαναλέω υποτίθεται– ότι είστε ο ανώτατος εκπρόσωπος αυτού του βασανισμένου λαού, και όχι του... σκληρού πυρήνα της Ευρώπης ΣΑΣ !
Μπορείτε να κάνετε δώρα στον οποιονδήποτε κρίνετε εσείς αντάξιό σας ή και ανώτερό σας !
Δώστε του, λοιπόν, ό,τι θέλετε και όποιο θέλετε, από τα εικονίσματα, που, όπως βλέπω σε φωτογραφίες, έχετε εν αφθονία στο γραφείο σας!
Κοντά όμως τα χέρια σας από Μεγαλόσταυρους, Φοίνικες κ.λ.π. γιατί αυτά είναι περιουσία του ελληνικού λαού, που υποφέρει από το σκληρό πυρήνα της ΕΕ, που εσείς προσκυνάτε!
Αυτά που εσείς μοιράζεται στους ομοίους σας...
Περιμένει ο ελληνικός λαός να τα απονείμει στον κάθε ανώνυμο, άνεργο, πατέρα και την κάθε ανώνυμη, άνεργη μητέρα, που σήμερα –εξ αιτίας κάποιων Μοσκοβισί και του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης ΣΑΣ- παλεύουν να ταΐσουν τα παιδιά τους με βρεγμένο ψωμί, για να είναι σίγουρη η δική σας βόλεψη και ο δικός σας μηνιαίος... υπερμισθός!!
Περιμένει να τα απονείμει στα 600.000 παιδιά που σήμερα υποσιτίζονται –με ευθύνη του σκληρού πυρήνα της ΕΕ σας! 
Περιμένει να τα απονείμει στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων απελπισμένων αυτόχειρων, που δεν άντεξαν τις απάνθρωπες επιλογές –δικές σας και των κάθε είδους Μοσλοβισί– και... απέδρασαν!

Περιμένει να τα απονείμει...

Με την πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου