Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αντώνη μας πρόδωσες όλους....

samaras1

ΑΝΤΩΝΗ, βλέπεις ότι τα πράγματα ήρθαν ΑΚΡΙΒΩΣ, όπως στα είχαμε πει και προφορικά και γραφτά… Φαίνεται πώς αυτή η… άτιμη διαίσθηση που έχουμε δεν λαθεύει ποτέ...Θυμάσαι πόσο σε βοηθήσαμε για να γίνεις πρωθυπουργός… Αν δεν θυμάσαι, τότε ρώτα τον… Αβραμόπουλο, αυτός σίγουρα θα θυμάται…
Θυμάσαι επίσης πόσο σε βοηθούσαμε όσο ήσουν εναντίον του Μνημονίου, τότε που ΟΛΑ τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες ή σε βρίζανε ή σε αγνοούσαν…
Εκείνη την περίοδο προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να σε κρατήσουμε, για το συμφέρον της πατρίδας και του λαού στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο και γράφαμε στην «Αυριανή», «ΒΑΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ», «ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ» στις πιέσεις των ντόπιων και ξένων κατακτητών…
Αν δεν βιαζόσουν, για να γίνεις όπως όπως πρωθυπουργός, αν κράταγες και δεν προσκυνούσες την Μέρκελ, ύστερα από λίγο θα γινόσουν ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ πρωθυπουργός και τότε από θέση ισχύος ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΕΣ τις απόψεις σου και η χώρα και ο λαός μας δεν θα έφθανε στο ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ που τον οδήγησες και ίσως δεν θα χρειαζόταν να… «ανακαλύψει» ο κόσμος τον Αλέξη…
Αλλά δυστυχώς, εσύ προτίμησες να γίνεις ΔΟΥΛΟΣ της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των ξένων απατεώνων δανειστών και τελικά έγινες… ΓΕΡΜΑΝΟΣ!
Τα πήρες ΟΛΑ από τους Έλληνες και τα έδωσες στους ξένους τοκογλύφους.
Πέντε – έξι μήνες αν καθόσουν ακόμα, θα μας έπαιρνες και τα σπίτια και τα χωράφια και θα τα έδινες στους Γερμανούς!
Στη διάρκεια της πρωθυπουργίας σου Αντώνη, ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ τους φίλους, όλους όσους σε είχαν βοηθήσει και αγκάλιασες τους νταβατζήδες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που τόσα χρόνια σε πολέμαγαν και μόλις έχασες την πρωθυπουργία σε εγκατέλειψαν. Ούτε μια φωτογραφία δεν σου βάζουν πλέον, ούτε έναν καλό λόγο δεν γράφουν για σένα. Κρίμα το… τάισμα που τους έκανες!
Κάποιους από αυτούς τους έκλεισες και στη φυλακή, και μετά τους έλεγες ότι… έκλεγες όλη νύχτα, για το πρόβλημα που εσύ ο ίδιος τους είχες δημιουργήσει και έφθασες στο σημείο, προχθές, να υπερηφανεύεσαι στην ομιλία σου στην Βουλή, ότι έκλεισες μέσα πολλούς επιχειρηματίες!!! Ξέρεις ποιους επιχειρηματίες έκλεισες μέσα;
Αυτούς που δούλευαν και δημιουργούσαν. Αυτούς που δεν λάδωναν τους πολιτικούς και γι΄ αυτό και είχαν προβλήματα. Από όσους όμως λάδωναν τους πολιτικούς, δεν άγγιξες κανένα! ΓΙΑΤΙ;… Θα μας πεις, ότι η… Δικαιοσύνη τα κανονίζει όλα αυτά. Άσε το παραμύθι Αντώνη… Σας ξέρουμε καλά όλους τους παλιούς πολιτικούς και η χώρα σας έχει ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ πάρα πολύ ακριβά.
Εμείς πάντως θα σου δώσουμε άλλη μια συμβουλή, γιατί τούτη τη φορά Αντώνη, ειλικρινά στο λέμε, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ πλέον να πας φυλακή... Και εσύ και ο Βενιζέλος και ο Γιωργάκης… Γιατί ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ εν ψυχρώ, Αντώνη, την πατρίδα μας και το λαό μας.
Αυτό δεν μπορεί να περάσει χωρίς συνέπειες… Κάποιοι ΤΟΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ και επειδή ΕΧΟΥΝ δίκιο και το ΘΕΛΕΙ και ο Λαός – Αριστεροί, Κεντρώοι, Συριζαίοι, Καμμένοι και Δεξιοί – τον Κορυδαλλό ΔΕΝ τον γλιτώνετε!.. Και δεν θα υπάρξει και καμία αντίδραση, γιατί τα κανάλια και οι εφημερίδες που σε στήριζαν στην παντοδυναμία σου, τώρα όλα σε έχουν ΠΟΥΛΗΣΕΙ… Αλλά και γι΄ αυτό Αντώνη σε είχαμε προειδοποιήσει για να λάβεις τα μέτρα σου. Αλλά εσύ που να ακούσεις. Είχες καβαλήσει το καλάμι και νόμιζες ότι ήσουν ο Μέγας Ναπολέων. Το «έργο» αυτό το έχουμε δει πολλές φορές… Έχουμε δει και έχουμε ζήσει πολλούς και πρωθυπουργούς και Προέδρους της Δημοκρατίας. Από… συνέπεια και φιλότιμο όλοι το ίδιο είσαστε. Ένα μάτσο χάλια!
Αν όμως μας ακούσεις τώρα, εμείς θα το παλέψουμε και ίσως τα καταφέρουμε να σε ξανασώσουμε.
Πρέπει λοιπόν να αφήσεις τους εγωισμούς και τα καλαματιανά καραγκιοζιλίκια και να πάτε την Δευτέρα και οι τρείς «μνημονιακοί» με τον Αλέξη στις Βρυξέλλες. Και εκεί που θα έχουν μαζευτεί όλα τα… καρακόλια της Ευρώπης, που βούλιαξαν και κατέστρεψαν την πατρίδα μας, να τους πεις τα εξής απλά και αληθινά πράγματα.
Κυρία Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε, το ξέρετε καλά, ότι εμείς οι τρείς – εγώ, ο Βενιζέλος και ο Γιωργάκης – υπήρξαμε αφοσιωμένοι, μην πεις τη λέξη «υπηρέτες» ή «δούλοι» σας, που κανονικά αυτό θα έπρεπε να πεις, πες φίλοι σας, που επί πέντε χρόνια εκτελούσαμε τις εντολές σας, με πίστη και αφοσίωση.
Δυστυχώς όλα όσα μας είπατε να κάνουμε ήταν λάθος. Το μόνο που πετύχαμε ήταν να καταστρέψουμε τη χώρα μας και να βουτήξουμε στη δυστυχία το λαό μας και να βρίσκεται τώρα σε κίνδυνο ολόκληρη η Ευρώπη. Σας παρακαλούμε, λοιπόν βοηθήστε τον Αλέξη. Μπορεί να τα καταφέρει, γιατί έχει το λαό μαζί του και θα τον ακολουθήσει ακόμα και στα δύσκολα.Δώστε μετά και οι τρεις μαζί μια συνέντευξη στα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στις Βρυξέλλες και πείτε στους ξένους δημοσιογράφους όλη την αλήθεια και τότε Αντώνη μπορεί να γλιτώσετε τη φυλακή…
Διαφορετικά, μέχρι να πάς μέσα, θα περπατάς στους δρόμους και ο κόσμος θα σε δείχνει και θα λέει «Να, έρχεται ο Γερμανός!...». Και αυτό εμάς ούτε μας αρέσει, ούτε το θέλουμε, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα συμβεί… Ειλικρινά Αντώνη δεν ξέρεις πόσο μεγάλο ΚΑΚΟ έχετε κάνει όλοι εσείς οι φίλοι, θαυμαστές και υπηρέτες της τρόικας, στον ελληνικό λαό.Τα μνημόνια που μας φορτώσατε και η καταστροφή της χώρας και του λαού είναι ίσως ΔΕΚΑ φορές μεγαλύτερη από την «Μικρασιατική Καταστροφή», τότε που ο Πλαστήρας, ο Μαύρος Καβαλάρης, εκτέλεσε τους ΕΞΙ… Ευτυχώς δε, που δεν ζει σήμερα ο Πλαστήρας, γιατί το λιγότερο που θα έκανε, θα ήταν να… εκτελέσει ΕΞΗΝΤΑ δοσίλογους!
Η μικρή και υπερήφανη Ελλάδα ταρακουνάει πάλι τον κόσμο
Χάρις στον Αλέξη και τον Πάνο…
ΚΑΘΕ βράδυ σε όλα τα κανάλια που έχουν πολιτικές εκπομπές, βλέπουμε πολιτικούς, δημοσιογράφους, οικονομολόγους, καθηγητάδες, δημοσκόπους ακόμα και… ραβδοσκόπους, να βγαίνουν και να μας ζαλίζουν το κεφάλι. Ο ένας λέει το κοντό του, ο άλλος το μακρύ του και ο τρίτος την κακή τη μοίρα του!
Όλοι δίνουν «συμβουλές» και «συνταγές», ανέξοδα, για να σωθεί η χώρα!..
Καλά… ξυπνητούρια!!! Τώρα που βουλιάξαμε, τώρα που η χώρα έφθασε στον γκρεμό, τώρα που οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι και οι άλλοι μισοί πεινάνε, τώρα που η χώρα έφθασε στο νυν και αεί, βγαίνουν όλοι κάνουν τους ειδικούς.
Τόσα χρόνια πριν, όλοι αυτοί οι «ειδικοί» δεν έβλεπαν την καταστροφή που ερχόταν; Γιατί κανένας τους δεν μίλαγε; Γιατί κανένας τους δεν αντιδρούσε; Γιατί άφησαν όλους τους Έλληνες να μένουν ξάπλα στους καναπέδες τους;
Γράφαμε εμείς κάθε μέρα στην «kontranews», «Ξυπνήστε Έλληνες, τα χάνουμε όλα!..», αλλά κανένας δεν άφηνε την «ησυχία» του, λες και όλους κάποιο αόρατο χέρι τους είχε… ψεκάσει.Φωνάζουμε επί 4-5 ώρες, κάθε βράδυ από το kontra channel. Βοήθεια, χανόμαστε, αλλά και πάλι κανείς δεν αντιδρούσε.
«Σηκωθείτε ωρέ» μπήκαν οι Ωχτροί στην πόλη, αλλά πάλι δεν ακούγαμε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και πώς να ακούσουμε άλλωστε αφού τα διάφορα παπαγαλάκια, τους πιπίλιζαν κάθε μέρα το μυαλό ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και ότι όπου να είναι φθάνει και η Ανάπτυξη.Έτρεχε ο καημένος ο Αλέξης και από πίσω του ο Πάνος Καμμένος από τη μια πόλη στην άλλη, τους έλεγαν ότι αυτοί που μας κυβερνούσαν μας είχαν προδώσει και ότι μπορεί να έρθουν καλλίτερες μέρες αν τους διώξουμε, αλλά πάλι, μόνο ένα μικρό κομμάτι του λαού, συγκινούσαν που ευτυχώς χάρις στην επιμονή τους και τις φωνές μας, σιγά – σιγά μεγάλωνε.
Γράφαμε και φωνάζαμε στο kontra, ότι ο Τσίπρας είναι χαρισματικός και μπορεί να μας σώσει, αλλά μόνοι μας τα γράφαμε και μόνοι μας τα διαβάζαμε και τα ακούγαμε, ενώ οι… καραβανάδες της Ν.Δ. διέδιδαν ότι με αυτά που «έλεγε» ο Αλέξης θα μας… βούλιαζε, έστω και ας μην ήταν τότε πρωθυπουργός! Τόσο μίσος του είχαν!..
Ακόμα και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, ο κόσμος δεν είχε πράξει το ΚΑΘΗΚΟΝ του όπως θα έπρεπε. Δεν είχε καταλάβει ακόμα τότε το συμφέρον του και γιαυτό δεν έδωσε τη δύναμη που έπρεπε να είχε δώσει σε αυτές τις 2 εκλογικές αναμετρήσεις στον Αλέξη και έτσι χάθηκαν πάλι τζάμπα οκτώ μήνες.
Τα πουλημένα κανάλια και οι πουλημένες εφημερίδες είχαν πείσει το λαό, ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε… Αφού ο Γιωργάκης, ο Βαγγελάκης και ο Αντωνάκης δεν μπορούν να κάνουν τίποτε καλλίτερο, άρα δεν μπορεί να κάνει τίποτε και ο Τσίπρας, επομένως ξάπλα όλοι στις πολυθρόνες μας, για να μην φωνάζουμε και να μην τρέχουμε στις διαδηλώσεις και χάνουμε τζάμπα τις δυνάμεις μας.
Ευτυχώς που η πλεονεξία της τρόικας, να προσπαθήσει να περάσει άλλα 19 βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα και η βλακεία του Σαμαρά να μας φορτώσει τον ΕΝΦΙΑ ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι… Και ευτυχώς που τούτη εδώ η εφημερίδα αποκάλυψε την προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, με τους περίφημους κουμπαράδες και τρόμαξε έτσι τους νέους υποψήφιους αποστάτες οι οποίοι τελικά δεν τόλμησαν να αποστατήσουν. Και έτσι φθάσαμε στις εκλογές, που τις κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και με τη βοήθεια του Καμμένου σχηματίστηκε η πρώτη πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ κυβέρνηση της χώρας, η οποία σήμερα ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ ολόκληρη την Ευρώπη και έχει δώσει την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλλίτερο μέλλον όχι, μόνο σε εμάς τους Έλληνες, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: kontranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου