Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Φωτογραφίες από τη λαοθάλασσα στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ (1 Νοέμβρη 2014)Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες και νέοι από κάθε γωνιά της χώρας, πλημμύρισαν σήμερα με την παρουσία και τη μαχητικότητά τους την πλατεία Συντάγματος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι από όλη τη χώρα με τη δυναμική και μαχητική παρουσία τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο γύρισαν τις πλάτες στις απειλές των αφεντικών. Έκλεισαν τα αυτιά τους στις «Σειρήνες» των δυνάμεων που θέλουν το λαό αμέτοχο παρατηρητή και συκοφαντούσαν το συλλαλητήριο ως «κομματικό». Έδειξαν την πυγμή και την αποφασιστικότητά τους, για να ακουστεί η δική τους φωνή, η φωνή του λαού, δίνοντας παράλληλα το ιδιαίτερο «χρώμα» του δικού τους χώρου, του δικού τους κλάδου, της δικής τους πόλης, των προβλημάτων και των διεκδικήσεών τους. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ας αφήσουμε τις εικόνες να "μιλήσουν".
Τις φωτογραφίες ανέβασε το ΠΑΜΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

(Περισσότερα θέματα και φωτογραφίες  από το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο Facebook, κάνοντας "κλικ" ΕΔΩ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου