Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό - 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από καραμπόλα 40 οχημάτων με νταλίκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία τραγωδία είναι σε εξέλιξη από τις 10:00 το πρωί στην Εγνατία Οδό, καθώς σημειώθηκε τεράστια καραμπόλα με πάνω από 40 οχήματα, στο δρόμο προς Βέροια. Μέχρι αυτή τη στιγμή πληροφορίες λένε για 4 νεκρούς και δεκαδες τραυματίες, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της τροχαίας, η πυροσβεστική, αλλά και το ΕΚΑΒ.

Συνεχής ενημέρωση...
- Μια νταλίκα που συμμετέχει σε έργα που γίνονται στην περιοχή, έπεσε πάνω στα Ι.Χ. όταν ο οδηγός της για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχό της. Τα Ι.Χ. ήταν ακινητοποιημένα εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει η νταλίκα.
- Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Κουλούρας, έξω από το Χωριό Μέση. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες, αλλά άγνωστη παραμένει η κατάσταση στην οποία βρίσκονται. 
-
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες γίνεται λόγος και για νεκρούς, Άγνωστος παραμένει ο αριθμός.
- 4 νεκροί ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός, σύμνφωνα με τον διοικητή της πυροσεβεστικής υπηρεσίας Χρύσανθο Αθανασόπουλο.Ανασύρθηκαν άλλοι 13 τραυματίες και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας, σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΕΚΑΒ.Σε δηλώσεις της στο thousandnews.gr η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης Χρυσή Ματσικούδη, ανέφερε πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 4 και οι τραυματίες 30. Μάλιστα όπως σημείωσε ο ένας εκ των νεκρών είναι απανθρακωμένος.Επίσης σε δηλώσεις του στο thousandnews.gr, ο διοικητής της πυροσεβεστικής υπηρεσίας Χρύσανθος Αθανασόπουλος έκανε λόγο επίσημα για 4 νεκρους και 5 τραυματίες. Όπως σημείωσε όμως υπαρχουν και πολλοι αλλοι τραυματιες που εφυγαν μονοι τους- Νέες πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο και για 5 νεκρό.
- Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Υπάρχουν σε ορισμένα αυτοκίνητα εγκλωβισμένοι οδηγοί, με τους οποίους υπάρχει επικοινωνία και γίνεται προσπάθεια να τους απεγκλωβίσουν!Λόγω του δυστυχήματος έχουν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Εγνατίας και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται από την παλαιά Εθνική οδό Κοζάνης.
- Συνελήφθη πριν από λίγο ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα στον κόμβο της Βέροιας.Ο οδηγός αμέσως μετά την καραμπόλα πήρε τα έγγραφά του από την νταλίκα και έφυγε. Παρόλο που το φορτηγό είχε βουλγάρικες πινακίδες, ο οδηγός είναι Ρουμάνος και συνελήφθη πριν από λίγο σε ένα χωράφι στη γύρω περιοχή.- Τρεις από τους τέσσερις νεκρούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Ο απανθρακωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά, ενώ οι άλλοι δυο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Μάλιστα ένας από τους νεκρούς είναι μία νεαρή γυναίκα από την Ελλάδα και ένας άνδρας από τη Βουλγαρία. Επίσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ένας τραυματίες είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. - Στο Νοσοκομείο Γεννηματά εκτός από τον απανθρακωμένο άνδρα, μεταφέρθηκαν και δυο παιδιά τα οποία είναι σχετικά καλά στην υγεία τους.

Δείτε βίντεο του thousandnews.gr από τη μεγάλη καραμπόλα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου