Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

OI MAΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


samaras-clinton

Κ. Κλίντον: «Μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι και να σας βοηθήσουμε. Έχετε ζηλευτό ορυκτό πλούτο"
ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ CNN, ΤΟΝ ΑΛEXIS ΤSIPRAS.
Συνάντηση Μπιλ Κλίντον και Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα κοράκια από την Αμερική, έδειξαν ότι δεν αστειεύονται. Το έχουν πάρει απόφαση ότι το Ελλαδιστάν, το Αιγαίο και ο ορυκτός πλούτος της χώρας τον οποίο άφησαν εσκεμμένα ανεκμετάλλευτο οι προδοτικές κυβερνήσεις του παρελθόντος με Μητσοτάκη, Παπανδρέου και CIA, πρέπει να διανεμηθεί. Και οι γιάνκηδες με την βοήθεια ελληνοαμερικανών μπρούκληδων που έπαιζαν πάντοτε ύποπτο ρόλο στις ελληνοαμερικανικές εξελίξεις, βάζουν την πρώτη υποψηφιότητα. Για να προλάβουν την επέλαση των Γερμανών.
Όποιος προλάβει καθάρματα. Αλλά ένας-ένας. Δεν τον αντέχουμε τον ομαδικό παρά φύσιν βιασμό. Δεν είναι τυχαίο ότι κάτι Σταικούρες, Μυταράκηδες και κάτι άλλα πολιτικά ξόανα μόνον την αστερόεσσα δεν κράταγαν στο χέρι την ώρα που έπεφταν τα σάλια τους μπροστά στον ροδοκόκκινο Μπίλ. Άλλωστε οι Σταικούρες της πολιτικής, μας έχουν συνηθίσει στα πάρε δώσε με την Αμερικάνική πρεσβεία.
Κατά τα άλλα, ο Μπιλ εξήρε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης, ενώ ο κ. Σαμαράς τον χαρακτηρισε «φίλο της Ελλάδας» .Κάπου στην άκρη άκουγαν με ικανοποίηση κάτι καθάρματα από την Ένωση των Δημοκρατικών στην Αθήνα. Και σε ρόλο παρατηρητών τα δημοσιογραφικά τσογλάνια, οι φίλοι ΤΟΥΣ, που θα πάνε μετά στην εφημερίδα τους να δώσουν τα συγχαρητήρια στο Σαμαρά που ξεπουλάει όσο κι όσο τη χώρα.
Ακούστε το λέει το ρεπορταζ και κρίνετε μόνοι σας.
"Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε στον πρώην πλανητάρχη πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στις ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται καθώς όπως τόνισε η Ελλάδα αυτήν την στιγμή ζει μια κρίση άνευ προηγουμένου, ευρισκόμενη ήδη στον πέμπτο χρόνο ύφεσης. Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε επίσης ότι στόχος του είναι η ενίσχυση της ανάκαμψης με τη στήριξη του ελληνικού λαού τονίζοντας πως για να λυθούν τα προβλήματα χρειάζεται ισχυρή ηγεσία και ελπίδα στο λαό.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον κ. Κλίντον φίλο της Ελλάδας και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες με στόχο τη δημιουργία ενός Ταμείου που θα προωθεί αναπτυξιακές δράσεις στη χώρα μας.
Από την πλευρά του ο κ. Κλίντον τόνισε πως πιστεύει στο μέλλον της Ελλάδος, μια χώρα την οποία θεωρεί πλούσια, με πλούσιους πόρους όπως είπε, και συνεχάρη την κυβέρνηση συνασπισμού καθώς όπως τόνισε «σε όλον τον κόσμο, όταν υπάρχουν προβλήματα οι άνθρωποι προσπαθούν να συνεργαστούν».
«Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι και να σας βοηθήσουμε», τόνισε ο κ. Κλίντον, και εξήρε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.
Σε λίγη ώρα ο κ. Κλίντον θα μιλήσει σε εκδήλωση των Αμερικανών ομογενών και το απόγευμα θα αναχωρήσει από την πατρίδα μας.
Όποιος έξυπνος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι υπόλοιποι ας πάνε να ρίξουν καμιά βουτιά στη θάλασσα. Και όποιος ξέμεινε από λεφτά και δεν έχει να πληρώσει τη δόση(για τους ψηφοφόρους που επέλεξαν ΝΔ, μιλάμε)ας ρίξουν καμιά βουτιά από  το μπαλκόνι για να γράψουμε κι εμείς κανένα ρεπορταζ της προκοπής γιατί πλήττουμε χωρίς καμία αυτοκτονία σήμερα...
 http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3271:oi-ma-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου