Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Μάζες παράνομων μεταναστών διαλύουν την άμυνα της χώρας σε νησιά και Εβρο - «Εξαπατημένοι» δηλώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ




«Καζάνι που βράζει» είναι η ελληνική κοινωνία με τις δεκάδες χιλιάδες παράνομων μεταναστών να κατακλύζουν πόλεις και χωριά με εντολή της κυβέρνησης, η οποία μόλις πριν από μερικούς μήνες τους διαβεβαίωνε προεκλογικά ότι «Θα σταματούσε την παράνομη μετανάστευση και θα έβαζε τάξη στους ήδη υπάρχοντες».
Εκτός από τα νησιά (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Λέρος, Κως που πλέον «σκάνε» από μουσουλμάνους αλλοδαπούς και το 2% μόνο προέρχονται από Συρία), οι κάτοικοι σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την πληθυσμιακή αλλοίωση του τόπου τους και θεωρούν ότι η κυβέρνηση «τους εξαπάτησε και κάνει χειρότερα από αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ»!Μόνο οι ξενοδόχοι παρουσιάζονται θετικοί στην φιλοξενία των αλλοδαπών στην ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς πληρώνονται αδρά για να βρουν στέγη οι ασιατικές και αφρικανικές μάζες που κατακλύζουν την χώρα ωστόσο αλλά η οργή των πολιτών (βλέπε περίπτωση Πιερίας) είναι τέτοια που οι περισσότεροι δεν τολμούν να υλοποιήσουν τα συμφωνητικά, καθώς θα αποβληθούν από τις τοπικές κοινωνίες
Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ότι «Υπάρχει και άλλος τρόπος να πείσουμε περιφερειάρχες και δημάρχους να δεχθούν πρόσφυγες και μετανάστες» εκλήφθηκε ως «απειλητική» και είχε σε πολλές περιπτώσεις αντίθετα αποτελέσματα. Χθες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος αποκαλύπτοντας ότι επί ΝΔ μπήκαν στην χώρα 40.000 παράνομοι μετανάστες, πήρε πίσω την απειλή και τόνισε ότι «Η ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών είναι καθήκον της Πολιτείας. Τίποτα δεν μπορεί να επιβάλλεται στις τοπικές κοινωνίες», συμπληρώνοντας ότι «για να έχουμε την στήριξη των τοπικών κοινωνιών πρέπει να συνομιλούμε μαζί τους συνέχεια, ακατάπαυστα».Το θέμα είναι ότι μετά την ομιλία και τις θέσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή πριν από τέσσερις ημέρες για την μόνιμη εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και την προγενέστερη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη ότι «Εδώ θα ζήσουν μαζί μας και θα πρέπει να το συνηθίσουμε», η κατάσταση στην κοινωνία είναι εκρηκτική.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι το σύνολο των ηλεκτρονικών media (κανάλια Σκάι, ANT1, Alhpa, STAR και φυσικά όλα τα κρατικά και όλα τα ραδιόφωνα) στηρίζουν τις ροές αλλοδαπών και την εποικισμό της χώρας από νέους πληθυσμούς.
Οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ που είχαν πιστέψει και προσωρινά επιβεβαιωθεί ότι δεν θα δίνουν ΑΜΚΑ στους παράνομους αλλοδαπούς, άρα δεν θα επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, δηλαδή οι ίδιοι οι Ελληνες πολίτες με επιπλέον φόρους για να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι ξένοι παράνομοι μετανάστες, αισθάνονται πλέον εξαπατημένοι.
Και αυτό σε πολιτικό επίπεδο είναι η δεύτερη εξαπάτηση που βιώνουν μετά την εξέλιξη του θέματος των Σκοπίων, όπου η ελληνική κυβέρνηση περίπου... παρακαλά τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζ.Ζάεφ να τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία κατήγγειλαν οι της ΝΔ μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής στις 31/10, σε μία στροφή 180 μοιρών από τη μέχρι τώρα «σκληρή» του στάση στο μεταναστευτικό, προανήγγειλε μέτρα τα οποία ουσιαστικά θα μονιμοποιήσουν τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

Όχι μόνο το άσυλο θα δίνεται σε 6 αντί για 9 μήνες (άγνωστο πως θα γίνεται ο έλεγχος), αλλά επιπλέον όσοι «μονιμοποιούνται» θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μαζί τους σχεδόν όλη τους την οικογένεια, ενώ το κράτος θα αναλαμβάνει και την εύρεση εργασίας(!) στους αλλοδαπούς την ώρα που οι νέοι Έλληνες είναι άνεργοι και φεύγουν σωρηδόν για το εξωτερικό. 
Επιπλέον η απαγόρευση έκδοσης ΑΜΚΑ για τους παράνομους μετανάστες είχε μικρή διάρκεια, αφού όσοι μονιμοποιηθούν θα έχουν και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.ι Ενοπλες Δυνάμεις στα νησιά που δέχονται τους παράνομους μετανάστες έχουν πλέον διαλυθεί αφού όλοι ασχολούνται με την υποδοχή και διαμονή των παράνομων μεταναστ΄ψων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το επεισόδιο, όπου ταχύπλοο τύπου Magna 960 RIB της Θ’ ΜΑΚ​ (4ο ΕΤΕΘ) στην περιοχή ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ που εκτελούσε περιπολία στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου κινδύνεψε να εμβολιστεί από τουρκική ακταιωρό της Ακτοφυλακής δύο μίλια εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και προχώρησε σε «αποκάλυψη» και όπλιση του πολυβόλου των 0.50'' του σκάφους, δόθηκαν αυστηρές εντολές να υποχωρούν και να μην δίνουν συνέχεια «σε τέτοιους είδους προκλήσεις».

Ο δε επικεφαλής των Ελλήνων καταδρομέων, στην συγκεκριμένο σκάφος που έδωσε εντολή «αποκάλυψης» «κόπηκε» από τις αποστολές γιατί κρίθηκε «θερμόαιμος»!

Και αν αυτά συμβαίνουν στα νησιά, στον Εβρο οι παράνομοι μετανάστες απλά εισέρχονται χωρίς καν να τις σταματούν οι στρατιωτικές περίπολοι.
Ο λόγος: Πρέπει να περιμένουν μερικές ώρες μέχρι να τους παραλάβει η αστυνομία, να συνταχθούν έγγραφα κλπ. και ουδείς από τους αξιωματικούς των περιπόλων δέχεται να μπει σε μια τέτοια διαδικασία!Το πού οδεύει η κατάσταση στα νησιά από άποψη δυνατότητας να αμυνθούν σε εξωτερική απειλή είναι κάτι περισσότερο από σαφές...
https://parapona-rodou.blogspot.com/2019/11/blog-post_46.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου