Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Η Αγγλία ζητά αναβολή του Brexit μέχρι τις 30 Ιουνίου, εάν βγουν να μαζεύετε κονσέρβες



Η βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση την αναβολή του Brexit το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Το Λονδίνο προετοιμάζεται επίσης να συμμετάσχει στις φετινές ευρωπαϊκές βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με επιστολή που απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ. Δεν σας φαίνεται περίεργο ότι θέλουν να βγουν από την ΕΕ ενώ θα συμμετέχουν στις φετινές ευρωπαικές βουλευτικές εκλογές; Γιατί άραγε να μπλεχτούν σε κάτι το οποίο το αποβάλλουν με τόση έντονη αντιπαράθεση μέσα στην βρετανική βουλή τους;Μέχρι στιγμής φαινόταν ότι οι μεγαλύτεροι αποικιοκράτες του πλανήτη των οικονομικών δούλων, δεν θα έβγαιναν ποτέ από το βάζο με το μέλι, γιατί πολύ απλά το βάζο έπρεπε να είναι γεμάτο. Μέχρι κάποιο όριο.

Στον κόσμο της τέλειας υποκρισίας και της καθημερινής παρα-πληροφόρησης, με το μονοπώλιο και δημιουργία του εικονικού χρήματος το βάζο είναι τόσο μεγάλο όσο θελήσει ο ιδιοκτήτης. Εάν βγουν, και μάλλον περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να βγουν, σύμφωνα με τα άστρα και την θέση των πλανητών γιατί έτσι λειτουργούν οι κανόνες, να περιμένετε μεγάλη πείνα. Η στιγμή που θα πρέπει να έχετε «μερικές» κονσέρβες και μάσα για 2-3 μήνες, όλο και πλησιάζει. Το πότε ακριβώς θα κλείσουν οι τράπεζες και τα σούπερ είναι άγνωστο, εσείς φτιάξτε μια αποθήκη και γεμίστες την με ότι κρατάει για περισσότερο από 6 μήνες. Η Αντζελα το έχει ήδη δηλώσει στο λαό της, φαγητό για 10 ημέρες να κρατάτε στην βαυαρία, στα μυστικά αυτοί μαζεύουν αποθέματα και τροφή για πολλούς μήνες.
Η καθυστέρηση για να βρουν μια διέξοδο μέσα από το αδιέξοδο του Brexit είναι μια από τα ίδια. Παραπληροφόρηση, απάτη, δοκιμασίες της αντοχής και ανάπτυξη της ροής της βίας που έχουν πλήξει οι νεκροθάφτες της ανθρωπότητας τους λαούς. Μιλάνε όλο για δικαιώματα και απο την άλλη αρπάζουν τα σπίτια των πολιτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα του αδιεξόδου με βάση την απορρόφηση των περιουσιών των λαών και την ψυχική τους υγεία.
Το χάος έχει μόνο μια αρχή, η αρχή του ψήνετε επάνω στα κάρβουνα των ιδιοκτητών των λαών, το τέλος του χάους θα εμφανιστεί μέσα από την ΤΑΞΗ…όπως έχει δηλωθεί από τους αντί-χριστους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου