Φωτό.: LIFO.gr
Φωτό.: LIFO.gr

Μάλλον δυσάρεστη ήταν η σημερινή μέρα για όσους λάτρεις του σκι επέλεξαν το χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού καθώς η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη και η αναμονή προκάλεσε εντάσεις. 
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Star Κεντρικής Ελλάδας για να ανέβει κάποιος από το Λιβάδι στο χιονοδρομικό χρειαζόταν μία ώρα περίπου σε δρόμο επικίνδυνο γεμάτο πάγο και χωρίς να έχει πέσει αλάτι. Η περιπέτεια ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού οι περισσότεροι αναβατήρες ήταν παγωμένοι και οι πίστες υπολειτουργούσαν. Για άγνωστο λόγο οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά και σε κλειστά εκδοτήρια με ουρές εκνευρισμένου κόσμου. Η έλλειψη οργάνωσης στο Χιονοδρομικό κέντρο αλλά και το κλειστό τηλεφωνικό κέντρο για ερωτήσεις και παράπονα απογοήτευσε τους χιονοδρόμους που ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο όπως καταγγέλλουν στο Star.

Φωτό.: LIFO.gr
Φωτό.: LIFO.gr

Αναγνώστρια του LIFO.gr καταγγέλλει πώς το πρωί στο χιονοδρομικό επικρατούσε χάος και κάνει λόγο για απαράδεκτες συνθήκες, πληρη έλλειψη οργάνωσης και προσθέτει πως δεν υπήρχε ούτε νερό στις τουαλέτες.

Οι τεράστιες ουρές και η μεγάλη αναμονή προκάλεσαν εκνευρισμό και σημειώθηκαν αρκετοί καβγάδες ενώ κάποιοι εκδρομείς πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα λιφτ.



Φωτό.: LIFO.gr

Φωτό.: LIFO.gr