Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

.«Αντάρτικο» Καραμανλικών για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ!!! Παρενέβη και η Δικαιοσύνη!

Την ώρα που η Κομισιόν «επιβάλλει» στην κυβέρνηση να παραδεχθεί ως έγκυρα τα στοιχεία για το έλλειμμα της χώρας από το 2010, την ώρα που το ΔΝΤ ανακοινώνει ότι «συμμερίζεται» τις ανησυχίες της Κομισιόν, την ώρα που δημοσιεύματα του ξένου τύπου μιλούν για ευθύνες Καραμανλή για τη δημιουργία των ελλειμμάτων αλλά και για τα ψεύτικα ελληνικά στατιστικά στοιχεία και την ώρα που επίσημα η κυβέρνηση, δια του αναπληρωτή υπουργού κ. Χουλιαράκη δηλώνει πως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από το 2010 είναι σωστά και δεν αμφισβητούνται, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή να «ψαχτούν» δύο πρωτοσέλιδα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Συγκεκριμένα, απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ειδικότερα στον Προϊστάμενό της Ηλία Ζαγοραίο δύο δημοσιεύματα. Το ένα, με ημερομηνία 29 Αυγούστου, έχει τίτλο «Αλλοιώστε το έλλειμμα γρήγορα και σιωπηρά» και το άλλο, με ημερομηνία 31 Αυγούστου, έχει τίτλο «Οι δύο διαρρήξεις για τα ντοκουμέντα φωτιά- η συνωμοσία της Eurostat που έχει και ποινικές ευθύνες». Η Εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου ζητεί να ερευνηθεί το περιεχόμενο των επίμαχων δημοσιευμάτων και αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημητρίου διατάσσει έρευνα αρκούμενη στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όπως αρκούσε η μαρτυρία Γεωργαντά στην αίτηση αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος στην υπόθεση Γεωργίου.Η Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα στατιστικά στοιχεία μέχρι το 2009, δεν έχει πέσει ακόμα στην αντίληψη της. Όπως δεν έτυχε να δει και τις εκατοντάδες έγκυρων δημοσιευμάτων περί greek statistics που διέσυραν διεθνώς τη χώρα, μέχρι να δημιουργηθεί η Ανεξάρτητη Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και να παύσουν οι πολιτικές παρεμβάσεις στα στατιστικά στοιχεία της χώρας.Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση του νομικού κόσμου στην τόση επιλεκτικότητα της νεοδιορισθείσας Αντιεισαγγελέως.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου