Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Leave a comment


ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ
Την Ελλάδα αποδομούν προδότες με τετελεσμένα..

ΨΕΥΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΕΥΣΤΙΚΟ !

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ,. ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ…
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟ, Η ΣΕ ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.. Η “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ..

Korakaki DRAMA
ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΗΤΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ,, Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα πολλές χιλιάδες προσφυγομετανάστες. Κατά τον κανονισμό Δουβλίνο 3, κάθε κράτος της Αμερικανευρώπης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του. Μόνο η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να στείλει κανεναν πουθενά ως υπόδουλη χώρα με εμπεδωμένη σ’ ολη την Ευρώπη τη λειτουργία της ως υπόδουλη χωρα “αποθήκη ψυχών” λόγω ανοιχτών συνόρων ..
Το Βερολίνο, η πρωτεύουσα της πανσκατοποίησης  σύμφωνα με περίεργη ανάρτηση του κατοχικού πόρταλ «www.ekriti.gr», αποφάσισε να στείλει όχι απλώς στην Ελλάδα, αλλά  συγκεκριμένα στην Κρήτη πάνω από 3.000 πρόσφυγες (σε πρώτη φάση), που κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός της.
Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό πράχτωρα των ΜΚΟ Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά πολλών χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη.Οι πρόσφυγες, λένε τώρα θα αρχίσουν να φτάνουν αεροπορικώς στην Κρήτη, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο. Λέγανε για Οκτώβρη τώρα το αλλάξαν για να παραμένουμε ήσυχοι.. Είπαμε και ξαναλέμε ό,τι ότι ανακοινώνεται συγκεκριμμένο αποσκοπεί σε παραπλάνηση στο πλαίσιο της πολιτικής διαχείρισης της υποδούλωσης μας.. Τώρα απλώς προετοιμάζουν τους Κρητικούς για να αποδεχτούν τετελεσμένα..Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς..
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Βασικά μόνο το χρήμα τους ενδιαφέρει γιατί από πολιτική ως ραγιάδες έχουν πλήρως συμβιβαστεί και παραμένουν χωρίς βούληση..Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει το Πρώτο Ψέμα, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού. Το σχετικό “όργιο” διασπάθισης δημόσιων πόρων είναι τεράστιο λένε άλλες πληροφορίες και θα έρθει σύντομα στην επικαιρότητα με ονόματα..
αλίευση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου