Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΛΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΦΙΑΛΩΝ COCA COLA - ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΚΕ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ZOUGLA.GR


Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί coca-cola και Nestea να αποσύρουν αναψυκτικά τους Σε ανακοίνωση προχώρησε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για την προανάκριση που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τις ενέργειες της Αστυνομίας, αναφορικά με την υπόθεση της χθεσινής αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με αναψυκτικό που περιείχαν υδροχλωρικό οξύ. Μέσα στο usb stick ήταν αποθηκευμένη μια προκήρυξη έξι σελίδων που φέρει την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών.Ο συντάκτης προειδοποιεί ότι μέλη της οργάνωσης έχουν προμηθευτεί μπουκάλια αναψυκτικών των εταιρειών Coca Cola και Nestle, στα οποία έχουν εκχύσει 100 ml υδροχλωρικό οξύ, και σκοπεύουν να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων μετά από τέσσερις ημέρες.Από την ΕΛ.ΑΣ. «ανακοινώνεται ότι η προανάκριση για την υπόθεση της χθεσινής αποστολής σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, δύο USB sticks και δύο φιαλών με υγρό, ανατέθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), η οποία εξετάζει το περιεχόμενο των φορητών αποθηκευτικών μέσων (USB sticks).
Από την εξέταση που διενεργήθηκε στο περιεχόμενο των φιαλών, από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, προέκυψε ότι εμπεριέχουν αναψυκτικό με ποσότητα υδροχλωρικού οξέως.
Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε την εταιρεία να προβεί στις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες όσον αφορά στις ατομικές συσκευασίες Coca-Cola Light των 500ml σε πλαστική φιάλη, καθώς και ατομικές συσκευασίες Nestea Λεμόνι, Nestea Ροδάκινο και Nestea Sugar Free με γεύση Λεμόνι, όλα σε πλαστικές φιάλες των 500ml.Παράλληλα, ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) για τις όποιες περαιτέρω ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του».
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου